Huissen

DC Huissen

Huissen, een strategische plek in Gelderland. In de nabijheid van Arnhem, Nijmegen en Amersfoort is dit nieuwe distributiecentrum gelegen op een echte toplocatie. Grijpt u deze kans om u hier te vestigen? Slechts zelden kom je zo’n object tegen: geheel vrijstaand, royaal formaat en voorzien van kantoor en parkeervoorziening op eigen terrein.
.
.

Gemaakt om te groeien, gebouwd om vooruit te kijken naar een nieuwe toekomst.

De locatie

Speciaal voor ondernemers die groot durven denken is er een nieuwe bedrijfslocatie met uitstekende trimodale logistieke mogelijkheden: DC Huissen.
Met een gecombineerd vloeroppervlak van circa 9.600 en/ of 15.400 m² is er totaal circa 25.000 m² beschikbaar vanaf medio 2022. Gelegen tussen Nijmegen en Arnhem, perfect bereikbaar, ook voor LZV-combinaties.

Meer informatie

inpakken en verhuizen

Het gebouw

DC Huissen bestaat uit twee units van respectievelijk 13.500 en 8.400 m², die eventueel verbonden kunnen worden. Beide units zijn voorzien van ruim voldoende loading docks en overheaddeuren om efficiënt te kunnen laden en lossen. Ook met LZV-combinaties, want het buitentterrein en de betonnen laadkuil zijn hier specifiek op ontworpen. Om het gebouw ligt een rondweg – niemand hoeft elkaar in de weg te zitten, dus geen wachttijden.

Meer informatie

Specificaties & prijzen

Het project zal worden ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid en zal worden voorzien van een BREEAM Excellent certificering. Het project wordt gasloos uitgevoerd en het dakoppervlak zal gebruikt worden voor toepassing van zonnepanelen. Voor verwarming wordt het gebouw aangesloten op het nieuwe warmtenet Nextgarden. Een initiatief van tuinders uit de omgeving samen met de gemeente Lingewaard om de ambitie om per 2050 energieneutraal te zijn te bewerkstelligen.
De bouwwijze is naast duurzaamheid gebaseerd op flexibiliteit en circulariteit. Door toepassing van een demontabele stalen hoofddraagconstructie is het gebouw aan het eind van zijn levensduur grotendeels herbruikbaar. Een gebouw gemaakt voor ondernemingen die naar de toekomst kijken.

Prijzen
Voor DC Huissen gelden de onderstaande huuruitgangspunten bij een tienjarige huurovereenkomst en aansluitende verlengingsperioden van 5 jaar.
Wij stellen echter graag een huurvoorstel op maat voor u op, neemt u hiervoor gerust contact met ons op.
Warehouse € 52,50 per m² per jaar.
Mezzanine € 30,00 per m² per jaar.
Kantoorruimte € 125,00 per m² per jaar.
Parkeerplaatsen € 0,00 per parkeerplaats per jaar.
Alle huurprijzen zijn exclusief btw.

Meer informatie